Hvor skal kameraet stå i bilen?

Det er gøy med kamera i bilen, men hvor er det best å plassere det? Det kommer faktisk an på hva du faktisk har lyst til å se, har du lyst til å sjåføren mens han kjører eller har du lyst til å se landskapet?

For å se sjåføren

Hvis du ønsker å insPG_Andersson,_VW_Polo_RX,_Marklund_Motorsport_(17247727370)tallere et kamera, slik at du ser sjåførens mens han eller hun kjører bilen, bør du plassere kameraet ved speilet. Pass på å vende kameraet i riktig vinkel, slik at man lett ser sjåføren. Når man ser motorsport på TV er det ofte fra et slikt kamera, og det er noe særegent med å se ansiktsuttrykket til sjåføren, ved så høy hastighet. Selv om sjåføren har på seg hjelm, er det også ofte mulig å se håret blåse i vinden, som den store farten skaper. Men nettopp siden det er så stor fart og så store krefter det er snakk om, anbefales det at du får inn et ekspert til å installere kamerat. På den måten kan du føle deg sikker på at kameraet tåler den kraftanstrengelsen motorsport er, og skal være.

For å se landskapet

For sjåføren som kjører i utallige kilometer i timer er det umulig å følge med på landskapet langs veien, han har nok med å styre bilen og holde kontroll på den, slik at han ikke havner i en grøftekant. Å løfte blikket, kun i et mikrosekund kan være livsfarlig. Men nettopp derfor kan det være en god idé å installere et kamera, slik at sjåføren får sett turen, og det fantastiske landskapet i etterkant. Og ikke nok med det. Man kan studere veien, for den neste gangen, når man skal kjøre på samme sted. Ønsker du denne varianten bør kameraet plasseres i frontvinduet, linsen til kameraet skal selvsagt peke ut mot veien. Også her anbefales det at en proff installerer kameraet, for å være sikker på at det tåler en real kjøretur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *