Fire tegn på at en motorsportleverandør er pålitelig

De som driver med motorsport benytter seg ofte av spesielle leverandører for å få deler laget, akkurat som man vil ha dem. Denne typen produksjon med høy kvalitet og små kvantimages (2)a er ofte ikke så ettertraktet blant de store delprodusentene, fordi de tenker i stor skala. Så blir det desto viktigere å finne en småskalaprodusent man kan stole på. Man ønsker seg den rette blandingen av kvalifikasjoner, erfaring, og kanskje først og fremst, pålitelighet. Her kan du lese om de fire viktigste tegnene på at en slik leverandør kan anses å være pålitelig.

Kort produksjons- og leveringstid er det første. For mange vil dette være alfa og omega. Det hjelper ikke om du får den aller fineste bildelen i hele verden hvis du faktisk trengte den i går. De selskapene som leverer raskt kjennetegnes ved at de har en strømlinjeformet prosess helt fra ordren blir mottatt, og frem til leveransen er fullført.

For det andre så må firmaet ha en god kostnadseffektivitet. Det er ikke til å komme forbi at spesiallagede deler i små volum gjør slik produksjon kostbar, og svir på pungen. Men det skal ikke være katastrofalt og gjøre budsjettet blodrødt. Poenget her er jo nettopp at det skal være en innsparing i forhold til at teamet gjør alt arbeidet selv.

Det tredje stikkordet du bør følge opp er å forsikre deg om at firmaet har tilstrekkelig erfaringen med denne typen produksjon og det å jobbe med motorsport. Hvis de ikke allerede har flere vellykkede prosjekter av denne typen må man være mer skeptisk og virkelig gå firmaet etter i sømmene.

Sist, men ikke minst, er det viktig at firmaet har den rette tekniske og fysiske kapasiteten. De må ha de rette maskinene og de rette materialene, ellers kan det aldri gå bra. Ta en prat med dem for å finne ut om de virkelig har det som trengs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *