Et innblikk i rallylivet

Rallylivet er ikke bare fart og spenning, det er sosiale møter mellom mennesker, reiser i vakre naturlandskap og camping så klart!

Det sosiale livetавто-себастьена-ожье-украсит-обложку-dirt-rally

Det sosiale aspektet ved rally og motorsport generelt, er viktig for de aller fleste som er en del av miljøet. Rally er nemlig mer enn en hobby, det er en livsstil. Og hva er da mer naturlig, enn ønsket om å dele den med likesinnede mennesker? De som ofte drar på rally-stevner møter kjente fjes tid og tid igjen, og slik blir det selvsagt vennskap ut av. Man mimrer gjerne om fjorårets stevner, og ser frem til det neste. Man deler erfaringer, og hjelper hverandre når det trengs. Men nye fjes er også alltid velkomne, rallymiljøeter nemlig en åpen og raus gjeng.

Å reise land og strand rundt

Holder du på med rally reiser du gjerne mye. Med bil, i Norges langstrakte land. Det sier seg selv at man får sett mye vakker natur på veien, Norge er et vakkert land. Det er ikke bare rasteplasser og grillpølser på bensinstasjonen, det er fjell og hav, fjord og skog, dyreliv og fugleliv. Ja, man ser rett og slette veldig mye fint når man er på vei til et rallystevne. Også la oss ikke glemme de andre bilene på landeveien, her er det mange godbiter for motorinteresserte.

Camping

Mange som kjører rally velger å bo på campingplass, ikke bare er det sosialt som beskrevet ovenfor, og ikke bare er det en rimelig overnattingsmetode, det er en helt egen livsstil. På campingplassen har man alt man trenger, privatliv inkludert. Her sitter man rundt bålet til langt på kveld, men danseband på høytaleren, øl i hånd og godt selskap med påfølgende gode samtaler. Som nevnt tidligere er dette er en livsstil, og CabaretClub Casino kan være en god måte å få råd til den på.

Nei, rally er langt mer enn motor. Det er en livsstil basert som gir varige sosiale både og masse gode opplevelser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *