En ny æra i Formel 1

Det er vel trygt å si at man er inne i en ny æra i Formel 1. For tiden topper Lewis Hamilton listene, bak ham lusker tyske Nico Rosberg, men likevel ser det ut som om briten Hamilton skal dra hjem seieren relativt greit.

Nye navn og gamle helter

Høres disse ndownload (16)avnene greske ut for deg? Hvor er de gamle traverne, tenker du kanskje? Eller hvor har det blitt av de navnene man hadde på nyhetssendingene oppigjennom årene. Ja, det stemmer at det mange nye navn innenfor Formel 1 om dagen. Så mange at man kan kalle det en ny æra. Men hvor fantastisk er ikke det? Hvor fantastisk er det ikke at nye navn og ansikter kommer til? Navn og ansikter man kommer til å savne med god dose nostalgia når dere tid en gang er over? Ja, akkurat slik man savner de gamle traverne i dag.

For hvem husker vel ikke Michael Schumacher med et varmt hjerte? Og hvem fikk ikke vondt i det samme hjertet, da de hørte den grusomme nyheten om ulykken han var i? Store stjerner blir nesten som gode venner, i alle fall føler man det sånn.

Den nye stjerne i Formel 1

Men i dag er er det altså Lewis Hamilton som gjelder, han sitter bak rattet på en Mercedes AMG Petronas og har blitt verdensmester tre ganger. Så helt ny er han ikke, men som stjerne er han det. Hamilton er født i 1985 og har derfor fortsatt mange gode år igjen som Formel 1 kjører, hvis han ønsker det. Det får man sannelig håpe – med så mye motorsportsglede han viser på banen og bak rattet.

Man har altså mye å se frem til i Formel 1 verdenen fremover, mange nye bekjentskaper som kommer til å skape mye glede og entusiasme. Det er bare å glede seg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *