Den fantastiske idretten motorsport

Er ikke motorsport bare det mest fantastiske som finnes? Det finnes ingen annen følelse som kan klare å matche den fantastiske følelsen av fart og spenning, selvsagt er kvinner velkomne, men det er sporten over alle som får menn til å føle seg som menn.

I Norge er rally den mest kjente formen for motorsport, vel, kanskje etter Formel 1. Hvem har vel ikke vokst på opp med plakater av Formel 1 stjerner, være det seg førere eller selve bilene, hengende veggen på gutterommet? En rød Ferrari for eksempel, det er en ikonisk bil for en ikonisk sport.

Formel 1Rubens_Barrichello_and_Jenson_Button_2009_Japan

I dag er det Lewis Hamilton som er den store Formel 1 stjerna, men i tidligere tider var
Michael Schumacher den aller største. Hvem vet, kanskje han blir den største til evig tid. Man kan vel si at han er Formel 1 sin Petter Northug, eller Roger Federer, et ikon for sin sport med et enormt ettermæle.

En av grunnene til at Formel 1 er så populært er ikke bare den enorme farten, men det er fantastiske bilene. Ikke bare har de en kul design som appellerer til de fleste, motorene er kunstverk i seg selv, og motorentusiasters våte drøm.

Rally

Rally på den andre siden er en mer folkelig sport, ja – den har også sine superstjerner, som norske Petter Solberg, men det er også en sport for massene. Alle kan prøve seg på rally, og det er mange stevner rundt omkring i landet og utlandet som det er enkelt å være med på. De som er glad i rally er også glad i motor, fart og spenning, men de er ofte vel så glad i livsstilen. Menneskene de møter på veien (eller campingplassen) og det å glede seg helt vilt til neste stevne.

Motorsport er altså en fantastisk idrett for både amatører og profesjonelle, som er glade i fart og spenning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *